Thematiseringen

In veel Attractieparken, Bungalowparken en Horecagelegenheden wordt er gewerkt met een bepaald thema. Eén onderwerp vormt dan het uitgangspunt en alle elementen samen moeten dit onderwerp uitdragen. ID&C heeft een creatief team dat helemaal in het betreffende onderwerp duikt en zorgt voor grondige kennis over het thema. ID&C komt dan met verfrissende ideeën, zowel met betrekking tot het ontwerp en als op het gebied van de uitvoering.                                                         

Een thema kan een tijdvak als onderwerp hebben ( bv Roaring Twenties in Amerika), een land of volk ( bv de oude Grieken) een sprookje of een specifiek item (VOC Schip) maar kan ook op een heel andere manier gebruikt worden. Neem bijvoorbeeld het thema : Lounge   of het thema  Duurzaam .                                                                                                Er zijn vele thema’s mogelijk en men kan het zo gek niet bedenken of ID&C weet er wel een unieke invulling aan te geven.

ID&C heeft al tientallen thema-projecten uitgevoerd met een enorme variatie in onderwerpen. Meestal ging het in deze projecten om puur entertainment en soms hadden deze projecten ook een educatief tintje. Soms ging het om projecten op grote schaal, soms op kleine schaal, soms met veel techniek en een andere keer puur decoratief.   De ene keer kortdurend, de andere keer permanent, meestal indoor en soms ook outdoor.  Maar in alle projecten heeft ID&C oog voor detail en gevoel voor budget !               

Klik hieronder op de tekst voor verschillende voorbeelden

Reacties zijn gesloten.