Inkoopbegeleiding inventaris

Inkoop

Inkoop is een belangrijk onderdeel binnen alle projecten. Dit kan gaan om meubilair, vloerbedekking of decoratie als het om interieurprojecten gaat, maar ook om professionele audio-visuele apparatuur, keukeninrichting, een kassasysteem of een alarminstallatie als het gaat om een totaalproject.

ID&C maakt een selectie uit het complexe aanbod op basis van speciale wensen van de client en de technische, logistieke en functionele specificaties waar het product aan moet voldoen. Aankopen dienen qua afmetingen, vorm en kleur te passen in het interieur en natuurlijk worden prijs-waarde verhoudingen in deze selectie betrokken en aangepast aan het gestelde budget.

ID&C koopt vaak direct in bij de producent of importeur en door het prijsverschil met deze netto-prijzen kan men de kosten van ontwerp en begeleiding al voor een deel terugverdienen. Er wordt met een open calculatie gewerkt zodat u als client altijd mee kunt kijken.

Voor projecten in de Russische Federatie en de Oekraine

In het verleden is gebleken dat meubilair en professionele apparatuur in rusland en de Oekraine vaak niet voldoet aan de verwachtingen  en voor een aantal projecten in deze landen heeft ID&C materialen geimporteerd die wat kwaliteit en vormgeving betreft hier wel aan voldoen. ID&C heeft het hele proces van inkoop, verpakking, papierwerk mbt export, douaneformaliteiten en transport georganiseerd en begeleid. De import in Rusland/Oekraine en de daarmee gepaard gaande douaneformaliteiten worden door de client begeleid.

Reacties zijn gesloten.