Rusland en Oekraine

Sinds 2005 is ID&Concept Company actief in de Russische Federatie en de Oekraine en heeft daar inmiddels meerdere leisure-projecten opgezet, begeleid en afgerond.

Deze landen ontwikkelen zich snel en er is een grote vraag naar vernieuwende en succesvolle vrijetijdsconcepten. ID&C  verdiept zich grondig in de cultuur en de vraag van de lokale consumenten. Er wordt in verschillende fases en op verschillende niveau’s gewerkt: Allereerst de planvorming en conceptomschrijving, dan het opstellen van de organisatiestructuur en tegelijkertijd het begeleiden van bouw en inrichting, vervolgens het uitwerken van een sales en marketingplan, de training van staf en personeel en uiteindelijk begeleiding van facilitaire en operationele teams en eventueel het voeren van opstart management.  Projecten kunnen ook hier turn-key worden opgeleverd.

Het zijn fascinerende landen om te werken. Vooral de leisure-markt is volop in ontwikkeling en ID&C heeft positieve ervaringen in  eerdere projecten in de russische federatie en de Oekraine en heeft met met veel gastvrije en leergierige teams gewerkt.

Reacties zijn gesloten.