Shows & Entertainment

ID&Concept Company heeft vele shows en entertainment concepten gecreëerd.               Een voorbeeld daarvan zijn de interactieve Dinnershows.
In een traditionele Dinnershow kunnen gasten genieten van een menu met drankjes in een exclusieve omgeving terwijl zij vermaakt worden met zang- en dansshows.  Er is een duidelijk onderscheid tussen het podium en het wine&dine deel en gasten kijken naar de show op een passieve, receptieve manier. In een interactieve Dinnershow is de gast veel meer een onderdeel van het hele gebeuren . Acteurs, zangers en allerlei artiesten komen aan tafel, benaderen de gasten persoonlijk, zijn aanraakbaar en interactief. In allerelei hoeken van de zaal vinden activiteiten plaats en als gast kun je daar vrijblijvend aan deelnemen. Op deze manier is de sfeer erg dynamisch en informeel.  Gasten hoeven niet op een vaste plaats aan tafel te blijven zitten , maar worden uitgenodigd rond te kijken en zich te mengen met de andere gasten Een interactieve Dinenrshow is daarom erg geschikt voor allerlei netwerkbijeenkomsten en familiefeesten.

Om u een indruk te geven van de variatie aan mogelijkheden in interactieve Dinnershows kunt u op onderstaande filmpjes klikken

Thema – De Droom van Rembrandt van Rijn

Roaring twenties

Thema – Sailor´s Night

Thema – De Grote Nacht van Breughel

interactive show

Reacties zijn gesloten.