Portfolio Projecten

In deze portfolio hebben we een selectie gemaakt uit gerealiseerde projecten. De meeste van deze projecten zijn gestart met een concept,  haalbaarheidsrapport of businessplan en zijn door ID&C begeleid, uitgevoerd en volledig operationeel opgeleverd. Enkele projecten zij ook door ID&C voor korte of langere tijd in exploitatie genomen.

Sven versteegh is verantwoordelijk voor de financiele en commerciele onderbouwing, de begroting , het businessplan , de organisatiestructuur en  de training van directieleden, en evt andere betrokkenen. Bovendien monitort hij de totale voortgang van het project.

Mignonne Pijnenburg is de motor achter de creatieve invulling van deze concepten, de  interieurarchitectuur, de aankleding en inkoop hiervan en is verantwoordelijk voor de opzet en uitwerking van de culinaire deelprojecten. Ook neemt Mignonne het  uitvoeringsmanagement van deze onderdelen op zich.

Beiden focussen zich op  ontwikkeling van concepten met meerdere verdiencentra.   Een gezonde mix van verschillende doelgroepen op verschillende momenten.   In deze portfolio hebben wij onderscheid gemaakt in Horecaprojecten, Eventcenters en Bungalow – en Attractie parken.  Vaak echter loopt dit door elkaar en is bv horeca een onderdeel van een eventcenter of  een attractiepark.

Neem een kijkje in de portfolio van de vele projecten  die ID&C in de afgelopen jaren opgeleverd heeft.

Reacties zijn gesloten.